0
December 9, 2013 Posted by harry davlas in All news

Lifeline Hellas Fundraising Event at Hotel Grande Bretagne

«ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ ΤΟΥ LIFELINE HELLAS ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΣΙΚΙΑΡΙΔΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ »

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός LifelineHellas διοργάνωσε για 8η συνεχή χρονιά το παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό δείπνο υπό την αιγίδα και την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία με σκοπό την στήριξη του Σικιαριδείου ιδρύματος. Η βραδιά ήταν αφιερωμένη σε έναν υπέροχο άνθρωπο, τον καρδιοχειρουργό Καθηγητή Δρ. Αυξέντιο Καλαγκό ο οποίος τιμήθηκε από το Lifeline για την επιστημονική ανθρωπιστική του δράση, μέσω της οποίας προσφέρει ζωή στα παιδιά που έχουν ανάγκη εγχειρίζοντας τις καρδούλες τους.

Ο Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και τους ευχαρίστησε για την υποστήριξη τους στους σκοπούς του σωματείου. Οι ΑΒΥ Πρίγκιπας Αλέξανδρος ευχαρίστησε το κοινό και μίλησε για την αξία της προσφοράς. Η Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα ευχαρίστησε τους χορηγούς της βραδιάς και αναφέρθηκε στο έργο του Lifeline Hellas ανακοινώνοντας την δωρεά βρεφικού γάλατος για τα μωρά απόρων οικογενειών. Ο κύριος Γιώργος Αργυρόπουλος,  Πρόεδρος του Σικιαριδείου  ιδρύματος ευχαρίστησε θερμά το Lifeline Hellas για την προσφορά και το έργο του.

Τους παρευρισκομένους συγκίνησε η βράβευση του Καθηγητή Δρ. Αυξέντιου Καλαγκού από την Πριγκίπισσα Αικατερίνη καθώς η Πριγκίπισσα διηγήθηκε πως ο Καθηγητής έσωσε την ζωή της μικρής Ντιάνας και πολλών ακόμη παιδιών ανά τον κόσμο και εξήρε το ήθος και την προσωπικότητα του.  Επίσης, η Πριγκίπισσα Αικατερίνη ευχαρίστησε ιδιαίτερα την κα Έλενα Αμβροσιάδου για την βοήθεια της στα παιδιά της Ελλάδος καθώς και την φιλάνθρωπο κυρία Ρόη Κωσταντά.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν εκτός από τον Πρίγκιπα Αλέξανδρο και την Πριγκίπισσα Αικατερίνη η οικογένεια τους, η κόρη της Πριγκίπισσας Αικατερίνης Alison Andrews, η νύφη της Πριγκίπισσας Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews και η αδελφή της  Πριγκιπίσσης κα Μπέττυ Ρουμελιώτη. Επίσης, ο Πρέσβης της Ελβετία Α.Ε. κύριος Lorenzo Amberg με την σύζυγο του Christiane, ο Σύμβουλος της Σερβικής πρεσβείας Mr. Branko Lazarevic με την σύζυγο του. Επίσης, παρευρέθησαν o Επίτιμος Πρόεδρος του οργανισμού κος Ιωάννης Τρίκαρδος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Lifeline Hellas η Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, η κα ΄Ερση Αγιοστρατίτη Σκουτεροπούλου, η κα Νάσια Παπαμανώλη, η Δρ. Έφη Αδαμοπούλου, ο κος Γιάννης Σαχίνης. Ανάμεσα στους παρευρισκομένους ήταν ο κος Ανδρέας και η κα Φλευρ Ποταμιάνος, ο κος Σίμος Σικιαρίδης, ο κος Νίκος και η κα Ρόη Κωσταντά, ο Δρ. και η κα Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη, ο κος Θανάσης Κυρατσούς, η κυρία Ελευθερία Πρίνου, η κα Ειρήνη Βασιλοπούλου, η κα Δώρα Οικονομίδου, ο κύριος και η κυρία Πέτρου Μαχά, η κα Ελένη Παπαδημητρίου,  η Δρ. Χρυσάνθη Ρουτζούνη Κωνσταντακάτου, ο κος Χάρης Τσιμόγιαννης, η κα Τέντυ Γερουλάνου, η κα Ειρήνη Νταϊφά, ο κος Δημήτρης Παρασκευάς, ο Δρ. και η κα Σωτήρη Πράπα, η κα Δήμητρα Μουτζούρη, η οικογένεια Κοτσώνη, η κα Ρίτα Μωραϊτάκη, ο κος Θρασύβουλος Κανάρης με την κα Κέλλυ Ξυνή, η Δρ. Λυδία Μουζάκα, ο κος και η κα Χρήστου Μπιζούμη, η κα Λία Παπαποστόλου, ο κος Βασίλης Κουτσαβλής, ο κος Γιώργος Ντάβλας με την σύζυγο του Έλενα και πολλοί άλλοι.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι εταιρείες: NK CLINIK, SCA HYGIENE PRODUCTS & LG ELECTRONICS Hellas.

Οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι που με την παρουσία τους τίμησαν και στήριξαν το έργο του ανθρωπιστικού οργανισμού Lifeline Hellas, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά την εμπειρία της πρωτοποριακής LG Ultra HD 65”, καθώς και της πρώτης παγκοσμίως κυρτής τηλεόρασης LG Curved OLED TV 55”. Η εκπληκτικά καθαρή εικόνα της LG Ultra HDTV 65”, με την ανάλυση κάθε frame να φτάνει τα 8.3 εκατομμύρια pixels, σε συνδυασμό με το σύστημα ήχου 4.1 καναλιών και τα κομψά αναδυόμενα ηχεία, ολοκληρώνουν την υψηλή εμπειρία θέασης. Επιπλέον, η πρώτη παγκοσμίως κυρτή τηλεόραση LG Curved OLED TV 55” με την τεχνολογία WRGB OLED και με πάχος μόλις 4 χιλιοστά, αποτελούν τα χαρακτηριστικά που προσφέρουν μια μοναδική ποιότητα εικόνας.

6.0/61vote
Voting statistics:
RatePercentageVotes
6100%1
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Click to share thisClick to share this